Скутер — дешево і сердито

29 Январь 2015

Скутер   дешево і сердитоВ сучасному місті ми все більше стикаємося бік-о-бік з проблемами прив’язки до транспорту. Забитий людьми громадянський транспорт спричинює постійний дискомфорт і лише псує настрій. Не рятує і особистий автомобіль — кілометрові затори ніхто не відміняв. В такі моменти у кожного виникало бажання бути незалежним від подібних факторів. Адже така прив’язаність до транспорту ускладнює нам життя – ми запізнюємося, не встигаємо, руйнуємо плани, втрачаємо час і можливості… І добре коли відстань невелика, можна пройтись пішки. Але що робити якщо потрібно дістатись на інший кінець міста? Великого міста.

В такі миті ми із заздрістю дивимось на щасливих хазяїв «стальних конів» — мотоциклістів. Їх рух не може порушити практично ніщо. Вони справді вільні від проблем із транспортом. І навіть величезний затор не може їм завадити дістатись вчасно пункту призначення. Чим не спокуса? Так, це ризиковий вид транспорту, але не менш небезпечно керувати автомобілем, все залежить від того, хто за кермом. Проходячи повз мотомагазинів в Києві (www.foxwell.kiev.ua), можна побачити величезне різноманіття моделей мототранспорту, всі вони мають різне призначення, різні технічні характеристики. Проте, виробники мотоциклів останнім часом все більше уваги приділять питанню захисту і надійності транспорту в керуванні.

Чому саме скутер?

Найбільш простими в керуванні і безпечними в користуванні є порівняно дешеві скутери (читать). Це доводить навіть той факт, що дуже часто можна побачити неповнолітніх дітей, що їздять на скутерах. Щоб їздити на такому транспорті, навіть права не потрібні. В чому ж їх особливості?

  • дуже прості в керуванні, не потребують особливих навиків
  • значно дешевші, ніж мотоцикли
  • незначні витрати палива
  • більш екологічні, ніж інші вили мототранспорту
  • висока маневреність
  • невеликі розміри
  • безшумна робота
  • естетичний зовнішній вигляд

Все це доводить перевагу і безпеку такого виду транспорту.

Що ж стосується особливостей вибору скутера. Варто враховувати, що вони бувають різних розмірів, різної потужності та призначення. Також варто врахувати пристосованість скутерів до наших доріг, оскільки більш якісні японські та європейські моделі просто не розраховані для такого покриття, але можна знайти і доволі якісні моделі китайського виробництва, які простіше адаптуються до таких умов. Ще одним нюансом є наявність додаткових аксесуарів і таких функцій, як, наприклад, підігрів сидіння, що буде дуже доречно в холодну пору року.

Купити ж їх можна в точках продажу мотоциклів (читать).


Премьера