ЧЕСНО – це громадський рух для підтримки громадян

11 Октябрь 2018

ЧЕСНО – це громадський рух для підтримки громадян

Усі політики під час виборчої гонки розкидаються гарними словами і обіцянками. На деякі з них дуже легко можна попастися і зробити неправильний вибір. Адже, кожен з нас хоче вірити в краще, і переконує себе в тому, що на цей раз його точно не надурять. На жаль, однієї віри у це не достатньо.

Ми повинні робити вибір ґрунтуючись на об’єктивному судженні. Для цього необхідно мати при собі достатньо знань про життя і кар’єру кожного з представників, котрі балотуються на місце президента. Саме тому незалежні експерти, справжні патріоти своєї країни, організували цілий громадський рух. ЧЕСНО – це об’єднання активістів і волонтерів, котрі працюють для того, щоб кожен раз знаходити нові важливі факти про кандидатів.

Особливо важливо знати якомога більше саме про нових кандидатів. Так, на них покладаються великі надії, і віра в те, що вони зможуть зробити все по іншому, по новому. Але, не завжди наші надії оправдовуються. Саме тому, ми повинні володіти максимумом доступної інформації.

Також на порталі можна знайти, інформацію про всі правопорушення які допускають політики. Адже, найважливіше для виборної кампанії знайти саме ту людину, яка буде максимально патріотичним і відповідальним керівником для держави. Саме ваш голос важливий для країни. Ми повинні розуміти, усю відповідальність яка лежить на наших плечах на сьогодні. Це важливо не тільки для усіх громадян, але і для наших потомків.

Більшість розумних представників самостійно погоджуються співпрацювати з організацією, якщо розуміють що їм нема чого приховувати.

Деяка інформація на сайті www.chesno.org навіть розміщена самими кандидатами. Основна умова співпраці – чесність. ЧЕСНО – це громадський рух, а не агітаційна кампанія, це люди, які працюють для створення міцної демократичної країни.

Вони вірять, що спільними зусиллями ми зможемо зробити нашу державу кращою. Робітники об’єднання не тільки займаються розміщенням інформаційних блоків на офіційному сайті, але й збирають людей для живих зустрічей. Об’єднання ні в якому разі не несе пропаганди для якогось кандидата. Якщо ви зазирнете на сайт, зможете побачити однаково погані відгуки.

Так, на жаль, саме погані. Тому що в більшості випадків все що можуть зробити активісти – це під черкнути усі недоліки роботи кожної партії. Навіть у статтях представлених на сайті ви не знайдете агітаційних нот. Все що є підставою для написання – об’єктивний аналіз ситуації.

Джерело: Chesno